Despre noi

Cine suntem Noi

Noi suntem potriviti pentru a sustine emotional si intelectual adaptarea copilului tau la gradinita.

Insa dincolo de aceasta, noi suntem cei care inteleg, mai presus de cuvinte, ce inseamna sa te simti in siguranta, sa stii cu tot sufletul ca atunci cand copilul tau se afla la noi, este ca si cum ar fi la tine.

Zece ani de contact permanent cu copiii si cu parintii ne-au format abilitati speciale in a reusi cea mai usoara si cea mai potrivita adaptare la socializare. Stim cat este de provocator necunoscutul acestei experiente noi in viata ta si a copilului tau.

De ce suntem potriviti

Pentru ca ne pregatim permanent, pentru ca ne dezvoltam atat profesional cat si personal, pentru ca pastram un contact continuu cu tot ce este nou in domeniul educatiei, la nivel national si international. Pentru ca punem mai presus siguranta, confortul si dezvoltarea armonioasa a copilului tau, legand bland, dar ferm aceste considerente de interesul intregii grupe de copii.

Pentru ca folosim metode noi si moderne de educatie si cunoastere si de stocare a informatiilor predate, pentru ca ne intereseaza cel mai mult cand, cat si cum reda copilul ceea ce a asimilat.

Ce altceva ne sustine in a fi unici in Prahova

O grila de activitati extracurriculare incluse in taxa, printre care, cursuri de canto cu acompaniament instrumental(pianina) si cursuri de actorie.

Toate optionalele gradinitei sunt sustinute de profesori care vin special in gradinita pentru aceasta colaborare. Copiii cunosc oameni noi si invata sa intre in contact cu persoane diferite, avand tipologii educationale diferite, acest lucru permitand o mai usoara adaptare la sistemul scolar.

In plus, descoperim talente si abilitati innascute, sadim afinitati noi si crestem interesul catre dezvoltarea artistica, dar si matematica a vietii, experimentand, spre exemplu, sahul. Metoda Feurstein este un program de dezvoltare cognitiva pentru copii si adulti. Vizeaza direct, tintit, alaturi de testele cu care se lucreaza, dezvoltarea inteligentei.

Activitati extrascolare

La fel de speciale si unice in peisajul educational prahovean sunt excursiile scolare, complexe, urmarind domenii diferite de activitate, cu plecari ample, in afara orasului, in autocare mari, tocmai pentru a oferi posibilitatea unei experiente deosebite, diferita de excursiile simple, in familie.

Vizitam muzee, fabrici, ateliere de patiserie, cofetarie, pizzerie, gradinarit, olarit, metrou, caile ferate, aeroport, planetarium, studio radio sau tv, culise de teatru sau circ, gradini zoologice, gradini botanice sau ferme de animale si pasari.

Tot atat de interesante, dar mult mai incarcate emotional sunt serbarile scolare. Desfasurate pe scena Teatrului Toma Caragiu sau Ciufulici, imfrumusetate de emotie si culoare, serbarile aduc experiente noi, bucurand privirea si inima totodata.

Da! Suntem potriviti pentru tine si pentru ceea ce ai tu nevoie sa experimenteze copilul tau!